sâmbătă, 27 septembrie 2008

Organizare Trofeu editia a XIX-a


Dupa mai mult de 2 luni de pregatiri, vineri 5 Septembrie ne-am asteptat invitatii, participantii la a XIX-a editie a trofeului URSUL CARPATIN organizata de E.A.S.C. CARAIMAN CAMPINA. De ce imi era cel mai frica, vremea nu ursul, a tinut cu noi. Era elementul cheie pentru o buna organizare. Si daruinta colegilor, care au dovedit ca se pricep la treaba asta si s-au mobilizat exemplar. Profit de ocazie sa-i felicit pe toti membrii clubului.
Ziua de sambata a inceput cu Testele teoretice, apoi o plimbare cu autobuzul pe Valea Prahovei, o alta plimbare printre pietre pe Valea Seaca a Caraimanului, o trecere pe sub Portita si relxarea de pe Mageru' Bucegilor (Jepii Mici). Ca de obicei ziua se termina undeva tarziu in noapte langa focul de tabara. Castigatorii de anul acesta al Clturalului au fost cei de la Clubul Verde din Galati. Felicitarile noastre.
Duminica dimineata cea mai asteptata proba de inviorare: Crossul. Destul de multi participanti si destul de multi spectatori (printre care ma numar si eu). Si in sfarzit si festivitatea de premiere.
Felicit castigatorii de anul acesta al Trofeului Ursul Carpatin: FLOARE DE COLT BRASOV.
Tin in mod deosebit sa multumesc sponsorilor de anul acesta si mai ales sponsorului nostru oficial S.C. MIRAS INTERNATIONAL S.A., cel mai mare distribuitor de prodse siderurgice.

Atasez si cateva poze.

Niciun comentariu: